Omdat Claire’s Party in Lille vorig jaar voor iedereen een onvergetelijke dag was. Met alleen maar fantastische mensen en vrijwilligers was de keuze snel gemaakt om het dit jaar gewoon over te doen. Concerteren o.a. Milk Inc, Laura Lynn, Teek, Femke...


Michelle Geudens :
'Mucoviscidose is de meest voorkomende erfelijke, levensbedreigende ziekte in België. Elke week wordt in ons land een kind met muco geboren.
 
'Claire’s Party 2012 zal er wel een klein beetje anders uitzien zo hebben we niet 1 dag maar wel 2 dagen met een uitgebreid programma voor jong en oud.

Zaterdag 8 september
Zaterdag zullen de deuren open gaan vanaf 19u

Stéphanie The Voice van Vlaanderen – Milk Inc – Teek – Dj Rebel.

Daarbuiten staan onze zeer sympathieke vrijwilligers klaar om jullie de nodige verfrissing te verzorgen met een lekker biertje, wijntje…. Ook de honger zal gestild kunnen worden met heerlijke frietjes.

Zondag 9 september
Zondag is een gezellige familiedag. Deuren open vanaf 14u. Er zullen tal van animaties zijn voor jullie allemaal te entertainen. Dansoptreden, Verloting van het 2e Claire Juweel, Kindergrime,Luchtkasteel,Clown En een heerlijke koffiebar van Taeymans. Ook onze frietjes zullen uiteraard weer lekker gebakken worden.

Femke & The Big Sisters – Laura Omloop – Silke Mastbooms – Laura Lynn & Mathias – Sugarfree.

Tickets aan de kassa 5 euro inkom (kinderen onder de 5 jaar gratis).

Wij hopen jullie te mogen ontvangen en hopelijk dit jaar weer een mooi bedrag voor mucoviscidose in te zamelen.'

Tickets : Claire’s Party Team.